Χρονια Πολλα : Eyxes Gia Gene8lia 250 Prwtotypes E3ypnes Kai Asteies Eyxes Gene8liwn / Χρόνια πολλά σε μια ψυχή γεμάτη καλοσύνη που ο θεός μόνο χαρές αξίζει να της δίνει.

Χρονια Πολλα : Eyxes Gia Gene8lia 250 Prwtotypes E3ypnes Kai Asteies Eyxes Gene8liwn / Χρόνια πολλά σε μια ψυχή γεμάτη καλοσύνη που ο θεός μόνο χαρές αξίζει να της δίνει.. 2 και πολλα πρωι τησ πρωτησ ημερασ τησ εβδομαδοσ ερχονται εισ το μνημειον οτε ανετειλεν ο ηλιοσ. More meanings for χρόνια πολλά! Βρίσκεται στην τέλος μια λέξης και σε οριμένες περιπτώσης φανερώνει το νόημα αυτής, π.χ. Χρόνια πολλά!bearbeiten . Happy birthday, happy name day.

Χαρούμενα γενέθλια (charoúmena genéthlia, happy birthday). Χρόνια πολλά και μια ευχή ξεχωριστή για σένα να ζεις καλά για να περνώ και 'γω ευτυχισμένα. „viele jahre! dieser neugriechische gruß wird zu jeder festlichkeit, sei es nun neujahr, ostern oder geburtstag. Χρόνια πολλά σε μια ψυχή γεμάτη καλοσύνη που ο θεός μόνο χαρές αξίζει να της δίνει. Χρόνια πολλά!bearbeiten .

Eyxes Eikones Gia Xronia Polla Eikones Top Floral Wreath Table Decorations Happy Birthday
Eyxes Eikones Gia Xronia Polla Eikones Top Floral Wreath Table Decorations Happy Birthday from i.pinimg.com
Χρόνια πολλά σε μια ψυχή γεμάτη καλοσύνη που ο θεός μόνο χαρές αξίζει να της δίνει. Εύχομαι με όλη μου την καρδιά χαρούμενα κι ευτυχισμένα γενέθλια. Να ζήσεις, θανάση, (long) may you live, thanasis, (other name). Χρόνια πολλά και ανθηρά εύχομαι να σε βρούνε. Σήμερα που γιορτάζεις φαΐ πιοτό και χρήματα να μη τα λογαριάσεις. Χρόνια πολλά πολλές ευχές στους αγγέλους δεν ταιριάζουν γιατί είναι πάντα άγγελοι που των ανθρώπων. Αγάπη μου εύχομαι κάθε μέρα να είσαι χαρούμενη όπως αυτή την ημέρα της πολύχρονος/νη. Οι γονείς μου θα πουν τα χρόνια πολλά από το τηλέφωνο.

Χρόνια πολλά για την ονομαστική σου γιορτή.

Χρόνια πολλά σε μια ψυχή γεμάτη καλοσύνη που ο θεός μόνο χαρές αξίζει να της δίνει. Μαντιναδεσ με ευχεσ για χρονια πολλα. Happy birthday, happy name day. More meanings for χρόνια πολλά! 2 και πολλα πρωι τησ πρωτησ ημερασ τησ εβδομαδοσ ερχονται εισ το μνημειον οτε ανετειλεν ο ηλιοσ. Χρόνια πολλά σε μια ψυχή γεμάτη καλοσύνη που ο θεός μόνο χαρές αξίζει να της δίνει. Βρίσκεται στην τέλος μια λέξης και σε οριμένες περιπτώσης φανερώνει το νόημα αυτής, π.χ. Ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και πρόοδο. Με πολλή αγάπη, οι γονείς σου. Ακόμα και όταν μου κλέβεις τα ρούχα και μου τρως το φαγητό, εξακολουθείς να είσαι χρόνια πολλά. Χρόνια πολλά για την γιορτή σου τα όνειρά σου οι ευχές μου. Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα, χιλιάδες ευχές με όλη μου την αγάπη για σένα. Μ' αγιόκλημα πολύχρωμο θα φτιάξω γαϊτανάκι να τριγυρίζεις γύρω του και να σκορπάς αγάπη.

Ξεκινάει η ενημέρωση από τον υπουργό υγείας κύριο βασίλη κικίλια. Χρόνια πολλά πολλές ευχές στους αγγέλους δεν ταιριάζουν γιατί είναι πάντα άγγελοι που των ανθρώπων. Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας και χρόνια πολλά. Να ζήσεις, θανάση, (long) may you live, thanasis, (other name). Οι γονείς μου θα πουν τα χρόνια πολλά από το τηλέφωνο.

Eyxes Gia Gene8lia Xronia Polla Potre
Eyxes Gia Gene8lia Xronia Polla Potre from cdn.yuv.gr
Να ζήσεις, θανάση, (long) may you live, thanasis, (other name). Αγάπη μου εύχομαι κάθε μέρα να είσαι χαρούμενη όπως αυτή την ημέρα της πολύχρονος/νη. Χρόνια πολλά για την ονομαστική σου γιορτή. Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας και χρόνια πολλά. Ακόμα και όταν μου κλέβεις τα ρούχα και μου τρως το φαγητό, εξακολουθείς να είσαι χρόνια πολλά. Или χρόνια πολλά — хронья пола! Χρόνια πολλά σε μια ψυχή γεμάτη καλοσύνη που ο θεός μόνο χαρές αξίζει να της δίνει. „viele jahre! dieser neugriechische gruß wird zu jeder festlichkeit, sei es nun neujahr, ostern oder geburtstag.

2 και πολλα πρωι τησ πρωτησ ημερασ τησ εβδομαδοσ ερχονται εισ το μνημειον οτε ανετειλεν ο ηλιοσ.

„viele jahre! dieser neugriechische gruß wird zu jeder festlichkeit, sei es nun neujahr, ostern oder geburtstag. Χρόνια πολλά σε μια ψυχή γεμάτη καλοσύνη που ο θεός μόνο χαρές αξίζει να της δίνει. Χρόνια πολλά για την ονομαστική σου γιορτή. Χρόνια πολλά στην ηρωίδα μου, την μητέρα μου. Χρόνια πολλά για την ονομαστική σου γιορτή. Σήμερα που γιορτάζεις φαΐ πιοτό και χρήματα να μη τα λογαριάσεις. Οι γονείς μου θα πουν τα χρόνια πολλά από το τηλέφωνο. Αν το νέο έτος ήταν λουλούδι, μακάρι το άρωμά του να διαλύσει κάθε τι άσχημο από την ατμόσφαιρα της. Ξεκινάει η ενημέρωση από τον υπουργό υγείας κύριο βασίλη κικίλια. Οι παιδικοί φίλοι δεν θα είναι εδω για να παίξουμε και να φέρουν δώρα. Χαρούμενα γενέθλια (charoúmena genéthlia, happy birthday). Μωρό μου χρόνια σου πολλά, κάθε χρόνος που περνάει μου είσαι και πιο απαραίτητη. Breithlá sona duit lá breithe sona duit.

Χρόνια πολλά για την ονομαστική σου γιορτή. Χρόνια πολλά δεν θα σου πω που ο χρόνια πολλά λουλούδι μου, ν' ανθίζεις, να μοσχοβολάς, και να χαρίζεις ομορφιά, σε όλους όσους. More meanings for χρόνια πολλά! Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα, χιλιάδες ευχές με όλη μου την αγάπη για σένα. Μαντιναδεσ με ευχεσ για χρονια πολλα.

12 Mpaloni Mple Xronia Polla Pyrotexnhmata Py3ida
12 Mpaloni Mple Xronia Polla Pyrotexnhmata Py3ida from www.compassfireworks.gr
Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας και χρόνια πολλά. 2 και πολλα πρωι τησ πρωτησ ημερασ τησ εβδομαδοσ ερχονται εισ το μνημειον οτε ανετειλεν ο ηλιοσ. Happy birthday, happy name day. 3 και ελεγον προσ εαυτασ τισ θελει αποκυλισει εισ ημασ τον. Κλειστά τα στόματα/kleista ta stomata μουσική: Με πολλή αγάπη, οι γονείς σου. Αν το νέο έτος ήταν λουλούδι, μακάρι το άρωμά του να διαλύσει κάθε τι άσχημο από την ατμόσφαιρα της. Χρόνια πολλά σε μια ψυχή γεμάτη καλοσύνη που ο θεός μόνο χαρές αξίζει να της δίνει.

Αν το νέο έτος ήταν λουλούδι, μακάρι το άρωμά του να διαλύσει κάθε τι άσχημο από την ατμόσφαιρα της.

Ακόμα και όταν μου κλέβεις τα ρούχα και μου τρως το φαγητό, εξακολουθείς να είσαι χρόνια πολλά. 3 και ελεγον προσ εαυτασ τισ θελει αποκυλισει εισ ημασ τον. Χρόνια πολλά πολλές ευχές στους αγγέλους δεν ταιριάζουν γιατί είναι πάντα άγγελοι που των ανθρώπων. Αγάπη μου εύχομαι κάθε μέρα να είσαι χαρούμενη όπως αυτή την ημέρα της πολύχρονος/νη. More meanings for χρόνια πολλά! Μαντιναδεσ με ευχεσ για χρονια πολλα. Χρόνια πολλά σε μια ψυχή γεμάτη καλοσύνη που ο θεός μόνο χαρές αξίζει να της δίνει. Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας και χρόνια πολλά. Happy birthday, happy name day. Χρόνια πολλά για την γιορτή σου τα όνειρά σου οι ευχές μου. Οι γονείς μου θα πουν τα χρόνια πολλά από το τηλέφωνο. Σήμερα που γιορτάζεις φαΐ πιοτό και χρήματα να μη τα λογαριάσεις. Χρόνια πολλά για την ονομαστική σου γιορτή.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama